Politika privatnosti


Posljednje ažurirano: 9.1.2023.
Izrađeno 15.12.2022.

Ova Pravila o privatnosti opisuju politike tvrtke Egorra d.o.o., Varaždinska ulica 21, Varaždinska županija 42250, Hrvatska, e-pošta: info@furnatur.eu, telefon: +385 42 791 122 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu (https://furnatur.eu). (usluga”). Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu.


Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidiranu Politiku privatnosti na usluzi. Revidirana Pravila stupaju na snagu 180 dana od kada se revidirana Pravila objave u Usluzi, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidirane Politike privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Podaci koje prikupljamo:
Prikupit ćemo i obraditi sljedeće osobne podatke o vama:

Ime
E-mail
Kontakt telefon

Kako koristimo vaše podatke:
Podatke koje prikupljamo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

Podrška
Upravljanje narudžbama kupaca
Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, pitat ćemo vas za privolu i koristit ćemo vaše podatke tek nakon što primimo vaš pristanak i tada, samo u svrhu(e) za koju dajemo privolu osim ako se od nas ne zahtijeva da učinimo drugačije zakon.

Zadržavanje Vaših podataka:
Zadržat ćemo vaše osobne podatke kod nas od 90 dana do 2 godine nakon što korisnici ukinu svoje račune ili onoliko dugo koliko su nam potrebni da ispunimo svrhe za koje su prikupljeni, kao što je navedeno u ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo trebati zadržati određene podatke dulje razdoblje kao što je vođenje evidencije/izvješćivanje u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga kao što je provedba zakonskih prava, sprječavanje prijevare, itd. Preostali anonimni podaci i zbirni podaci, od kojih vas nijedan ne identificira (izravno ili neizravno), mogu se pohraniti na neodređeno vrijeme.

Vaša prava:
Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo na pristup i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničiti ili usprotiviti se aktivnoj obradi vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povlačenje bilo kakvog pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i takva druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na info@furnatur.eu. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.
Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete privolu za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići itd.
Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku kolačića.

Sigurnost:
Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i vi to činite na vlastitu odgovornost.

Službenik za žalbe/zaštitu podataka:
Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su dostupni kod nas, možete se obratiti e-poštom našem službeniku za pritužbe na Egorra doo, Varaždinska ulica 21, Lepoglava, e-mail: info@furnatur.eu. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.